Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

FIKSNA ŽAGA GOMTARO 270-8

Previous

FIKSNA ŽAGA TSURUGI 200-10

FIKSNA ŽAGA TSURUGI 400-10

Hiter pregled

Fiksna žaga Tsurugi  – omogoča agresivno rezanje s kirurško natančnostjo. Fiksna žaga Tsurugi  je na voljo v 3 dolžinah (rezilo 200, 300 in 400 mm) in število zob Mirai-MG (8 na 30 mm ali 10 na 30 mm). Značilno ozko rezilo omogoča Tsurugi žagi učinkovito delo med gosto vegetacijo. Vsak zob ima 4 rezalne robove. Rezilo je zasnovano tako, da uniči čim manj lesnih celic. Žaga omogoča delo z manj sile in tudi zagotavlja čisti in gladek rez. Ročaj je sestavljena iz dveh delov, ki se lahko brez uporabe orodja, odstrani in se nadomesti novo rezilo. Gumi ročaj odlično ublaži vibracije. Na koncu ročaja sta dve grbini, ki ščitita roko pred zdrsom na rezilo. Fiksno žago Tsurugi shranimo v aluminijasto držalo, ki je opremljeno s šestimi majhnimi valji, da se rezilo ne poškoduje in za zmanjšanje obrabe. Držalo je lahko pritrjeno na pas, ki ima reže, tako da je pritrditev na nogo mogoča s pomočjo traku, ki ga je mogoče dobiti ločeno.

Attachments

Zaloga: Dobava 5 do 15 dni (za točen rok dobave nas kontaktirajte)

Šifra izdelka: KSI345240

Zaloga: Na zalogi

89,06 €

Opis izdelka

  • Asimetrična geometrija zob kateri so ožji v zgornjem in širši v spodjem delu. Takšna oblika zagotavlja minimalen upor pri rezu in optimalno hitrost dela.
  • Impulzna tehnologija utrjevanja zob. Tehnologija omogoča veliko trdoto kaljenih zob medtem, ko rezilo ostane izredno prožno. Življenjska doba zob je do 3 x daljša kot pri večini rezil.
  • Mirai-Me tehnologija obdelave zob, kjer so zobje brušeni pod štirimi različnimi koti. Na ta način je rez tako natančen, da je možnost prenosa bolezni pri sadjarstvu in vinogradništvu bistveno zmanjšana.

Dodatne informacije

Dolžina rezila (mm) 400
Število zob na 30mm 10