Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

Vodna črpalka EKOTEH QGZ 50-30

Previous

MOTORNA ŽAGA GTC50

PREKLOPNA ŽAGA Gomboy 240-10

Hiter pregled

Gomboy preklopna žaga je namenjena vsestranski uporabi. Na voljo v dveh dimenzijah in sicer rezilo 210mm (10 zob na 30mm) in rezilo 240mm (10 zob na 30 mm). Profesionalne ročne žage japonskega proizvajalca SILKY spadajo v sam svetovni vrh ponudbe. Tradicionalno japonsko znanje in izkušnje obdelave jekla le najvišje kakovosti sta osnova izdelave ročnih žag SILKY. SILKY žage so nepogrešljivo orodje tako za arboriste, vrtnarje, gozdarje kot tudi za gradbince, mizarje in tesarje. SILKY je sinonim za kvatiteto in je življenski sopotnik vsakomur, ki prisega na vrhunsko orodje.

Attachments

View File Silky Katalog Size: (3.12 MB)

Zaloga: Na zalogi (dobava 2 do 5 dni)

Šifra izdelka: KSI522124D

Zaloga: Na zalogi

cena: 61,00 €

AKCIJA 42,70 €

Opis izdelka

  • Asimetrična geometrija zob kateri so ožji v zgornjem in širši v spodjem delu. Takšna oblika zagotavlja minimalen upor pri rezu in optimalno hitrost dela.
  • Impulzna tehnologija utrjevanja zob. Tehnologija omogoča veliko trdoto kaljenih zob medtem, ko rezilo ostane izredno prožno. Življenjska doba zob je do 3 x daljša kot pri večini rezil.
  • Mirai-Me tehnologija obdelave zob, kjer so zobje brušeni pod štirimi različnimi koti. Na ta način je rez tako natančen, da je možnost prenosa bolezni pri sadjarstvu in vinogradništvu bistveno zmanjšana.

Dodatne informacije

Dolžina rezila (mm) 240
Število zob na 30mm 10